Formanden har ordet..

Forårssæsonen 2012 er slut for FC SevenOaks. Det er tid til velfortjent sommerferie. Inden vi når så langt er det dog på sin plads at gøre status over et spændende halvår, med mange nye tiltag i FC SevenOaks.

På fodboldbanen fik vi under opstartstræningen stor tilgang af nye spillere trods kolde temperaturer i vintermånederne. Det nye som gamle spillere i klubben blev mødt af var flotte forhold på træningsbanerne ved Balle Idrætsefterskole.

En vinteropstart kan næppe blive "nemmere" end når man til alle træninger har mulighed for træne på en flot nyanrettet kunststofbane. Med den store tilgang af spillere blev beslutningen taget om at oprette et ekstra hold.

For første gang i klubbens historie har der således været 2 herrer senior hold. Det har været en hård start og mange personer omkring holdene har lagt utrolig mange kræfter i at få det hele til at fungere.

Der skulle nyt tøj til, flere bolde, arrangeres træningskampe, laves kampprogram for 2 hold så tingene passede og ud over disse ting har der været det ekstra at vi har skulle sætte to hold hver weekend, sørger for at hente tøjet hos "vaskekonen", gøre klar til grill og lignende til hjemmekampene samt mange andre ting.

Vi er blevet klogere på hvordan vi skal tackle det at have to hold, og viser opbakningen sig at holde fra de mange spillere, vil der nok også i efteråret være brug for 2 hold i klubben.

Dog er denne beslutning ikke taget endnu. Resultaterne for vores to hold har været meget svingene henover forårsturneringen. Der gik en hel del kampe inden vores nye hold i serie 6 fik deres første point. Faktisk skulle vi hen til sjette kamp ud af ti før de første point var på kontoen.

De kom i form af et modstanderhold som ikke kunne stille hold. Herefter har holdet dog præsteret særdeles godt og har fået 2 sejre i 2 kampe.

Desværre har vi også en enkelt gang måtte trække os fra en kamp pga manglende spillere til holdet. Holdet slutter sidst i puljen, men fik ved flere lejligheder vist ganske godt spil og at man sagtens kan være med i spillet om point.

Serie 5 startede med en øretæve af dimensioner! 8-1 i første kamp og velkommen til serie 5 for oprykkerne! Allerede kampen efter fik holdet dog styr på sagerne og vandt kampen 8-2. Så var der balance.

Set over hele forårsturneringen har holdet været for svingende i præstationerne til at kunne blande sig i toppen af rækken. Der har været gode præstationer og mindre gode præstationer.

Det ender med en 4. plads i tabellen og 13 point på kontoen. Sidste kamp i turneringen blev en af de bedste i hele sæsonen. En kamp hvor FC SevenOaks ikke havde noget at spille for, men hvor modstanderen Hover kunne spille sig til oprykning med en sejr.

Efter 2 gange at have været bagud kæmper FC SevenOaks sig til en 4-2 sejr i en fantastisk kamp med mange på lægterne. De fleste måtte denne dag går hjem med bøjet hoved, mens spillerne fra FC SevenOaks kunne takke hinanden for en fremragende kamp og en godkendt sæson.

Bare fordi fodbolden ligger stille betyder det ikke at der ikke sker ting og sager i FC SevenOaks. Der skal holdes afslutningsfest for holdene, men i år er denne fest udvidet til at være en fest for alle - spillere, sponsorer, tilskuere, venner, familie osv.

Festen bliver en kæmpe grisefest som afholdes den 7. juli kl. 18-24 i Krokowskis lokaler. Vi håber fra klubbens side på stor opbakning fra alle i Vejle så vi kan få stablet årets fest på benene..

Billetter kan købes hos spillerne fra FC SevenOaks eller i baren på Byens bedste Pub - SevenOaks.

Til næste sæson vil der også være nye ting på programmet. Allerede nu har flere nok opdaget at der på SevenOaks Pub er kommet et fodboldhjørne for Byens Hold. Dette hjørne vil vi arbejde videre med og udbygge med forskellige ting.

For dem der virkelig holder af FC SevenOaks, eller dem som bare gerne vil støtte op om et godt fællesskab vil vi arbejde på at få lavet medlemskort til FC SevenOaks - officielle fanklub.

Dette kort vil selvfølgelig give adgang til en lang række gode rabatter på stadion og hos byens bedste beværtning - SevenOaks. Mere om dette senere..

Ellers er der bare at sige tak for forårssæsonen til spillere, trænere, sponsorer, tilskuere og andre som har været inde omkring holdet.

Vi ser frem til en sommerferiepause, men glæder os også meget til at tage huld på udfordringerne som venter forude i forhold til den kommende efterårssæson.

Thomas Schmidt

Formand FC SevenOaks