Menu

Træningsopstart d. 2/2 klokken 15:00 på Vejle idrætskoles kunstbane

image
13. januar 2019 kl. 19:42

Træningsopstart er lige om hjørnet. 

Om du er ny i klubben, eller fast inventar så starter hele FC SevenOaks op d. 2/2 klokken 15:00 på Vejle idrætskoles kunstbane. Her starter vi stille og roligt op med en mix turnering, hvor der selvfølgelig er en præmie på højkant til det vindene hold. Præmie overrækkelse foregår bagefter på Luckys, hvor der også vil blive serveret den traditionelle suppe. 

Herefter trænes der hver tirsdag til at starte med, og så skruer vi op for mængden alt efter behov og lyst. 

⚽️ Hvorfor skal man vælge at spille fodbold i FC Sevenoaks?

Hvis man er klar over, at ens fodboldniveau eller ambitionerne bare ikke rækker til Superligaen, så vil FC SevenOaks måske være klubben for dig. Klubben tilbyder ikke de bedste faciliteter i form af kunstgræsbane eller klubhus ved siden af banen, til gengæld byder klubben på så meget mere.

Mange forskellige virksomheder i Vejle Kommune støtter op om klubben, derfor er FC Sevenoaks ”Klubhuset” Lucky's Sports-Bar, der også er stolt sponsor af klubben. Her afholdes en stor del af FC Sevenoaks arrangementer, hvor der siden sommers har været afholdt, 10-års Jubilæum, Grisefest, Oprykningsfest, Julefrokost, julebanko og taberøl. Det sidste arrangement, har dog kun været afholdt en enkelt gang i seneste sæson for 1. holdet, der nøjedes med at tabe en enkelt kamp i sæsonen. 

Ydermere plejer klubbens hold at fejre en sejr på en de andre sponsorer - Lido Cafeen, hvor der er helt særlige tilbud på øl, pizza og burgere... Samt salater og Cosmopolitans til damerne, eller klubbens dramaqueen. 
Som medlem i FC Sevenoak vil du altid få 10% rabat på regningen på Lido Caféen.

Sammenholdet er i hovedsædet i FC Sevenoaks, hvor der er plads til alle forskellige slags. De sportslige ambitioner er høje, men de sociale ambitioner er endnu højere. Målsætningen er i første omgang at blive i Serie 3 med førsteholdet, og for både 2- og old boys holdet samt dameholdet handler det om at få vundet nogle kampe, og nyde de sociale rammer.

Hvis du kunne se dig selv i den flotte bordeaux-farvede spillertrøje fra Sevenoaks, så mød op den 2. februar på Idrætshøjskolens kunststofbane klokken 15.00, hvor forårssæsonen begynder. Denne træning er samlet for både herre og damer, så alle er velkomne.