Menu

Sejr i topkampen mod Jelling

image
Webmaster
03. oktober 2018 kl. 09:51

Jelling FS - Fc SevenOaks 1-2

Tirsdag aften tog vi turen til Givskud for at spille topkamp imod Jelling.

Dagens fokus punkter var at stå godt i defensiven, og ikke spille for mange risikable bolde igennem midten. 1.halvleg startede godt, og Jelling blev holdt flot fra fadet, imens vi hele tiden lurede på omstillinger.

Den første halve time, foregik fuldstændig på vores præmisser, og vi kom frem til et par løse chancer, som dog ikke udmøntede sig i et føringsmål.

Som halvlegen skred frem, fik Jelling bedre fat i spillet, dog uden for alvor at true Oaks forsvaret, der godt hjulpet af midtbanen, spillede en stor 1.halvleg. 0-0 ved pausen, men vi kunne mærke at der lå noget og ventede i 2.halvleg, hvis bare vi holdt fast i konceptet, og var disciplinerede.

Vi kom rigtig godt ud fra pausen, og efter 12minutter kom forløsningen. Efter et hjørnespark fra Sejer Aagaard, der blev clearet lige ud i Sejers venstre fod, sendte han bolden retur i feltet. Her kom Kaptajn Kenneth Jørgensen, højest og sendte bolden i mål med et fint hovedstød. 0-1 Oaks hvilket var helt fortjent.

Efter scoringen blev Jelling nødt til at satse, og de satte sig på det meste af spillet, imens vi hele tiden lurede på omstillinger.

Bl.a havde Christoffer Skovgaard Pedersen, en god mulighed efter et fremragende opspil i højresiden, hvorefter Jesper Ravn flot fandt Christoffer modsat. Christoffer løb i feltet og spillede skråt bagud, desværre kom der en Jelling spiller i mellem.

I det 77.minut kom vi på 0-2 efter endnu en god omstilling. Igen byggede vi op højresiden og i stedet for at vende spillet sendte Sejer bolden i dybden.

Den mente Jesper Ravn at han kunne løbe op. Det kunne han, og selvom han blev forsøgt bremset med ufine metoder, vristede Ravn sig fri, blev på benene, trak ind i feltet og sparkede bolden under målmanden.

Så skulle kampen bare køres hjem, men i bedste Oaks stil, blev det ikke uden drama. Et par minutter før tid, fik Jonas Chan et gult kort for en efter tackling, langt inde på vores banehalvdel.

Jelling eksekverede det efterfølgende frispark flot, og reducerede til 1-2 på et flot hovedstød uden for keeper Lasse Falbe's rækkevidde.

Tættere kom Jelling dog ikke og efter det sidste fløjt fra dommeren, kunne vi fortjent strække armene i vejret, som Bjarne Riis på vej mod sejren på Hautacam i 1996.

Kys til Oaks drengene for en formidabel og helstøbt holdindsats, imod en svær modstander.

Kæmpe ros til alle mand for at knokle sejren hjem. Nu venter Vfc på søndag i en kamp hvor vi har noget at revanchere fra det første opgør.

 

                                                                                                                Beklager den forringede billedkvalitet :-)