Menu

FC SevenOaks værdier

image
02. december 2014 kl. 10:47

FC SevenOaks værdier er:

  • Ansvar
  • Respekt
  • Fællesskab
  • Fair Play

Ansvar: 

Vi tager ansvar for vores klub og hinanden.

Det betyder at vi hjælper, støtter og opmuntrer hinanden så godt vi kan. 

Det betyder at vi hjælper hinanden og tilbyder vores støtte hvor den gør gavn.  

Vi er bevidste om, at vi som medlemmer af klubben hver især har et ansvar for at leve op til værdierne og vise dem i handling over for andre medlemmer og modstandere.

Respekt:  

Vi respekterer og er tolerante over for andre mennesker.

Det er ligegyldigt, hvor det enkelte medlem står politisk,om et medlem er et kæmpe talent til fodbold eller blot kommer for at få noget motion og være med i et fællesskab har ingen betydning.

Der er plads til alle, respekt betyder også, at man respekterer klubbens værdier…at man respekterer modstandere og dommere og dommernes vurderinger, vel at mærke også når man er uenig.

Fællesskab: 

Selve klubben er vores fællesskab - fællesskab betyder, at vi engagerer os i klubben og klubbens aktiviteter og de andre medlemmer. 

Man er ikke bare en der nyder godt af andres indsats - vi yder alle en aktiv indsats for at styrke klubben og fællesskabet og engagerer sig i at få fællesskabet til at vokse.

Fair Play: 

Vi opfører os ordentligt i alle henseender - vi er en klub hvor det sociale aspekt er en af støttepillerne og et af de kendetegn FC SevenOaks skal være kendt for..

Men sport gælder også om at vinde og derfor går vi selvfølgelig efter at vinde..  

Vi vil også gerne vinde så mange kampe.. at vi rykker op…men vi vil ikke vinde for enhver pris..

Vi vil ikke snyde os til et godt resultat.. modspillere, dommere og medspillere skal behandles ordentligt og med respekt.

Man skal simpelthen opføre sig ordentligt.. hvis man skal være medlem af vores klub.