Menu

FC SevenOaks på Vejle Stadion

image Så var der de to her - efter sigende kom de fra en eller anden sydlandsk klub og synede FC SevenOaks - nogen der ved hvem de er? :-)
20. november 2014 kl. 22:18
Lidt fra kampen på Vejle Stadion onsdag aften

5. juni 2014 - 08:44 af: Webmaster

Vejle B - FC SevenOaks 2 - 4

Målscorer : Anders 4

Onsdag aften var et blandet hold fra FC SevenOaks på besøg på Vejle Stadion.

Efter kampen er FC SevenOaks stadig ubesejret på Vejle Stadion da kampen sluttede med en sejr på 4 - 2 til gæsterne fra Oaks Park.

Sejren kom i hus efter en til tider ganske velspillet kamp hvor alle gik til den med den tanke det skulle være sjovt og uden de vilde nærkamp/frispark.

Tempoet var til tider helt ok mens det på andre tidspunkter var lidt mere roligt og på en aften hvor der var masser af plads til at spille fodbold kom der mange fine ting ud af det.

Anders scorede alle FC SevenOaks 4 mål og burde have scoret et par stykker mere da der også blev brændt et par store chancer..

Chr. "Krelle" Jensen brændte nok de største chancer.. og ikke nok med det spillede han en VB spiller helt fri med en rigtig Jesper Olsen aflevering så VB kunne reducere til slutresultatet 4 - 2.

Men igen et rigtig godt løbearbejde af Krelle på en for ham uvant plads.. ligesom hele holdet løb de meter der skulle til.. for at vinde kampen.

Kampen handlede om at få en sjov kamp og en god oplevelse og det synes jeg alle fik. For nogen var det første gang de spillede på stadion mens andre også var med sidste år.

De medbragte fans af BYENS klub satte også deres præg på kampen med en til tider imponerende lydkulisse mens de nød en øl eller to i det gode vejr..

Efter kampen og en velfortjent øl og for mange også en smøg prøvede mange af spillerne for første gang i år at synge sejrssangen efter en kamp.. det forgik på bedste maner stående på bænken i omklædningsrummet. 

Heldigvis var der mange med fra serie 6 som kunne sangen..da de jo har prøvet det en del gange i foråret.

Men et godt arrangement sluttede med spisning i Partner Lounges på Vejle Stadion og skribenten bemærkede at især Rasmus og Krelle fik noget for deres penge og masser af motion alle de gange de hentede mad.

Men stor tak til Jon Kristiansen og onsdagsholdet fra VB for et godt arrangement og vi glæder os allerede til næste kamp.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined