Menu

FC SevenOaks - Taulov/Skærbæk 2 - 1

image Arkiv billede
16. oktober 2020 kl. 21:19

FC SevenOaks - Taulov/Skærbæk 2 - 1

FC SevenOaks spillede årets bedste kamp da de tog imod Taulov/Skærbæk. Inden kampen aftalte vi at vi skulle prøve at spille bolden rundt samt holde bolden i egne rækker.

Begge dele lykkedes rigtig flot..og selvom vi kom bagud i 1. halvleg holdte vi fast i spillet uden at stresse.

Josephine havde et godt forsøg som med lidt held var gået i mål. Efter et godt pres og gennemspillet angreb lykkedes det Nicoline at få udlignet til 1-1.

Hvilket var stillingen ved halvleg.

Det flotte spil blev forsat efter pausen hvor bolden blev spillet rundt i til tider nogle flotte kombinationer. Efter et super angreb hvor bolden blev spillet op fra forsvaret og ud over kanten og Stine lavet et perfekt indlæg til Laura foran mål.. men desværre sparkede hun bolden forbi den ene opstander.

Men pigerne fortsatte og efter endnu et godt angreb lykkedes det for Laura at score sejrsmålet. Kampen havde også et dramatisk indslag da en af modstanderen faldt om med et astmaanfald.. men heldigvis kom hun på benene igen.

Men en flot kamp af hele holdet..og suverænt den bedste kamp i år.

Var en fornøjelse at stå på sidelinjen og se hvordan alle holdte fokus og ikke lod sig stresse selvom der blev brændt nogle chancer. Ros til alle for at spille en rigtig flot kamp og så comeback til Camilla som fik sin første kamp i år 🙂

Dagens spiller blev helt fortjent Josefine .

Målscorer Nicoline og Laura.